Heidelbergin ympäristövyöhyke

Vaadittu ympäristötarran tyyppi: vihreä

Green Badge Bremen

 

Saat lisätietoja erilaisista ympäristötarroista Erilaiset ympäristötarrat - osiosta.

 

Ympäristövyöhykkeiden käyttöönoton ajankohta Heidelbergissä

  • 1.1.2013 lähtien – Pääsy sallittu ainoastaan ajoneuvoille, joissa on vihreä ympäristötarra

 

Heidelbergin vähäpäästöisen vyöhykkeen kartta

Hae reittiohjeet

näytä vaihtoehdot piilota vaihtoehdot

 

Saksan Heidelbergin vihreä vyöhyke

Heidelberg otti Berliinin ja monien muiden Saksan kaupunkien ja kuntien tavoin käyttöön vähäpäästöisen vyöhykkeen tammikuussa 2013. 1.1.2013 lähtien sekä Saksan että ulkomaiden rekisterissä olevat henkilö- ja kuorma-autot pääsevät Heidelbergiin vain, jos niissä on käypä vihreä ympäristötarra. Vyöhykkeen tarkoituksena on vähentää päästöjä ja parantaa ilmanlaatua.

Minkä tyyppisiä ajoneuvoja tämä koskee?

Ympäristötarran omistamisvelvollisuus koskee sekä saksalaisia että ulkomaalaisia henkilöautoja (M1), asuntoautoja (M1), raskaita asuntovaunuja (M1), pienoisbusseja (M2), linja-autoja (M3), pieniä kuljetusajoneuvoja (N2), kuljetusajoneuvoja (N2), kuorma-autoja (N2) ja raskaita tavarankuljetusajoneuvoja (N3).

 

Autoilu Heidelbergissä

Oletko menossa Heidelbergiin autolla?

1.1.2013 lähtien sekä Saksan että ulkomaan rekisterissä olevien autojen pääsy Heidelbergiin on sallittu vain sillä ehdolla, että tuulilasiin on kiinnitetty vihreä ympäristötarra. Näin ollen pääsy on sallittu ainoastaan sellaisille ajoneuvoille, joiden tuottamien ilmansaasteiden taso jää enintään päästöluokkaan Euro 4 (diesel) tai Euro 1 (bensiini). Saksassa rangaistaan sääntöjen noudattamatta jättämisestä 80 euron suuruisella sakolla.
Heidelbergin vähäpäästöiseen vyöhykkeeseen kuuluvat Handschuhsheim, Neuenheim, Bergheim, Altstadt (paitsi Stadtwald), Weststadt, Südstadt ja Rohrbach (lukuun ottamatta Rohrbach-Südin ostoskeskusta).

Tilaa ympäristötarra päästäksesi Heidelbergiin – saat toimituksen ilmaiseksi!

Merkin on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se tulee sijoittaa tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Oletko menossa Heidelbergiin autolla?

Hanki ympäristötarra, joka toimitetaan ILMAISEKSI.