Limburgin ympäristövyöhyke

Vaadittu ympäristötarran tyyppi: vihreä

Green Badge Bremen

 

Saat lisätietoja erilaisista ympäristötarroista Erilaiset ympäristötarrat - osiosta.

 

Ympäristövyöhykkeiden käyttöönoton ajankohta Limburgissa

  • 1.2.2018 lähtien – Pääsy sallittu ainoastaan ajoneuvoille, joissa on vihreä ympäristötarra

 

Limburgin vähäpäästöisen vyöhykkeen kartta

Hae reittiohjeet

näytä vaihtoehdot piilota vaihtoehdot

 

Saksan Limburgin vihreä vyöhyke

Limburg on yksi typpioksidien ja muiden saasteiden eniten rasittamista kaupungeista Saksassa, ja niiden päätuottaja on raskas liikenne ja muut vähemmän ympäristöystävälliset ajoneuvot. Vähäpäästöisen vyöhykkeen tarkoituksena on estää pääsy ajoneuvoilta, jotka tuottavat korkeita typpioksidien pitoisuuksia ja siten heikentävät ilmanlaatua vakavasti. Rajoitukset koskevat sekä henkilö- että kuorma-autoja.
Siksi kaupunkiin ovat päässeet 1.2.2018 lähtien ainoastaan sellaiset Saksan tai ulkomaiden rekisterissä olevat autot, joissa on vihreänvärinen ja tiukimpaan luokkaan kuuluva käypä ympäristötarra.

Minkä tyyppisiä ajoneuvoja tämä koskee?

Ympäristötarran omistamisvelvollisuus koskee sekä saksalaisia että ulkomaalaisia henkilöautoja (M1), asuntoautoja (M1), raskaita asuntovaunuja (M1), pienoisbusseja (M2), linja-autoja (M3), pieniä kuljetusajoneuvoja (N2), kuljetusajoneuvoja (N2), kuorma-autoja (N2) ja raskaita tavarankuljetusajoneuvoja (N3).

 

Autoilu Limburgissa

Oletko menossa Limburgiin autolla?

Pääsy Limburgiin on 1.2.2018 alkaen sallittu Saksan tai ulkomaiden rekisterissä oleville autoille vain sillä ehdolla, että tuulilasiin on sijoitettu vihreä tarra. Näin ollen pääsy on sallittu ainoastaan sellaisille ajoneuvoille, joiden tuottamien ilmansaasteiden enimmäistaso on hyvin pieni ja jotka näin ollen kuuluvat päästöluokkaan Euro 4 (diesel) tai Euro 1 (bensiini). Saksassa rangaistaan sääntöjen noudattamatta jättämisestä 80 euron suuruisella sakolla.
Limburgin vähäpäästöiseen vyöhykkeeseen eivät kuulu A3- ja B8-moottoritiet koillisesta Limburg-Nordin liittymään eivätkä pohjoiset yhteystiet B49 ja B54.

Tilaa ympäristötarra päästäksesi Limburgiin – saat toimituksen ilmaiseksi!

Merkin on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se tulee sijoittaa tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Oletko menossa Limburgiin autolla?

Hanki ympäristötarra, joka toimitetaan ILMAISEKSI.