Magdeburgin ympäristövyöhyke

Vaadittu ympäristötarran tyyppi: vihreä

Green Badge Bremen

 

Saat lisätietoja erilaisista ympäristötarroista Erilaiset ympäristötarrat - osiosta.

 

Ympäristövyöhykkeiden käyttöönoton ajankohta Magdeburgissa

  • 1.9.2011 lähtien – Pääsy sallittu ainoastaan ajoneuvoille, joissa on vihreä ympäristötarra

 

Magdeburgin vähäpäästöisen vyöhykkeen kartta

Hae reittiohjeet

näytä vaihtoehdot piilota vaihtoehdot

 

Saksan Magdeburgin vihreä vyöhyke

Magdeburg päätti jo vuonna 2011 ottaa käyttöön vähäpäästöisen vyöhykkeen päästöjen pienentämiseksi ja kaupunkilaisten ilmanlaadun parantamiseksi. Siksi kaupungissa ovat 1.9.2011 alkaen voineet käydä ainoastaan sellaiset Saksan tai ulkomaiden rekisterissä olevat autot, joissa on käypä, tiukimman luokan vihreä tarra.

Minkä tyyppisiä ajoneuvoja tämä koskee?

Ympäristötarran omistamisvelvollisuus koskee sekä saksalaisia että ulkomaalaisia henkilöautoja (M1), asuntoautoja (M1), raskaita asuntovaunuja (M1), pienoisbusseja (M2), linja-autoja (M3), pieniä kuljetusajoneuvoja (N2), kuljetusajoneuvoja (N2), kuorma-autoja (N2) ja raskaita tavarankuljetusajoneuvoja (N3).

 

Autoilu Magdeburgissa

Oletko menossa Magdeburgiin autolla?

Magdeburgiin pääsy on 1.9.2011 alkaen sallittu sekä Saksan että ulkomaiden rekisterissä oleville autoille vain sillä ehdolla, että tuulilasiin on sijoitettu vihreä ympäristötarra. Siksi pääsy on sallittu vain vähäisessä määrin ilmansaasteisiin vaikuttaville ajoneuvoille, jotka näin ollen noudattavat päästöluokan Euro 4 (diesel) tai Euro 1 (bensiini) vaatimuksia. Saksassa rangaistaan sääntöjen noudattamatta jättämisestä 80 euron suuruisella sakolla.
Magdeburgin vähäpäästöisen vyöhykkeen rajoina toimivat tiet ja kadut ovat pohjoisessa Albert-Vater-Straße (B1) ja Walter-Rathenau-Straße, idässä Schleinufer ja Steubenallee sekä etelässä Erich-Weinert-Straße, Am Fuchsberg ja Europa-, West- ja Südring. Kaupungin pohjoisesta etelään halkaiseva moottoritie B71 ei kuulu vyöhykkeeseen.

Tilaa ympäristötarra päästäksesi Magdeburgiin – saat toimituksen ilmaiseksi!

Merkin on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se tulee sijoittaa tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Oletko menossa Magdeburgiin autolla?

Hanki ympäristötarra, joka toimitetaan ILMAISEKSI.