Münsterin ympäristövyöhyke

Vaadittu ympäristötarran tyyppi: vihreä

Green Badge Bremen

 

Saat lisätietoja erilaisista ympäristötarroista Erilaiset ympäristötarrat - osiosta.

 

Ympäristövyöhykkeiden käyttöönoton ajankohta Münsterissä

  • 1.1.2010 lähtien – Pääsy sallittu ainoastaan ajoneuvoille, joissa on vihreä ympäristötarra

 

Münsterin vähäpäästöisen vyöhykkeen kartta

Hae reittiohjeet

näytä vaihtoehdot piilota vaihtoehdot

 

Saksan Münsterin vihreä vyöhyke

Münster otti muiden Ruhrin seudun kaupunkien ja kuntien tavoin 1.1.2010 alkaen alueelleen käyttöön vähäpäästöisen vyöhykkeen. Näin ollen pääsy on sallittu ainoastaan sellaisille autoille, joilla on pienin mahdollinen vaikutus päästöjen ja ilmansaasteiden pitoisuuksiin. Kaikkien autojen velvollisuutena on kiinnittää tuulilasiin vihreä ympäristötarra.

Minkä tyyppisiä ajoneuvoja tämä koskee?

Ympäristötarran omistamisvelvollisuus koskee sekä saksalaisia että ulkomaalaisia henkilöautoja (M1), asuntoautoja (M1), raskaita asuntovaunuja (M1), pienoisbusseja (M2), linja-autoja (M3), pieniä kuljetusajoneuvoja (N2), kuljetusajoneuvoja (N2), kuorma-autoja (N2) ja raskaita tavarankuljetusajoneuvoja (N3).

 

Autoilu Münsterissä

Oletko menossa Münsteriin autolla?

Sekä Saksan että ulkomaiden rekisterissä olevien ajoneuvojen kuljettajat tarvitsevat vihreän ympäristötarran päästäkseen Ruhrin teollisuusalueen kaupunkeihin ja kuntiin. Velvollisuus on ollut Münsterissä voimassa 1.1.2010 lähtien.
Pääsy on sallittu ainoastaan sellaisille ajoneuvoille, joiden osuus ilmansaasteisiin on mahdollisimman vähäinen ja jotka täyttävät päästöluokan Euro 4 (diesel) tai Euro 1 (bensiini) vaatimukset. Saksassa rangaistaan sääntöjen noudattamatta jättämisestä 80 euron suuruisella sakolla.
Münster on osa Ruhrin laajempaa vähäpäästöistä vyöhykettä, johon kuuluu sellaisia kaupunkeja kuin Dortmund, Essen ja Hagen samoin kuin tärkeitä, kaupungit toisiinsa yhdistäviä moottoriteitä. Münsterin oma vyöhyke kattaa kaupungin keskusta-alueet.

Tilaa ympäristötarra päästäksesi Münsteriin – saat toimituksen ilmaiseksi!

Merkin on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se tulee sijoittaa tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Oletko menossa Münsteriin autolla?

Hanki ympäristötarra, joka toimitetaan ILMAISEKSI.