Regensburgin ympäristövyöhyke

Vaadittu ympäristötarran tyyppi: vihreä

Green Badge Bremen

 

Saat lisätietoja erilaisista ympäristötarroista Erilaiset ympäristötarrat - osiosta.

 

Ympäristövyöhykkeiden käyttöönoton ajankohta Regensburgissa

  • 15.1.2018 lähtien – Pääsy sallittu ainoastaan autoille, joissa on vihreä ympäristötarra

 

Regensburgin vähäpäästöisen vyöhykkeen kartta

Hae reittiohjeet

näytä vaihtoehdot piilota vaihtoehdot

 

Saksan Regensburgin vihreä vyöhyke

Regensburgin vähäpäästöinen vyöhyke on yksi Saksan uusimmista. Sen käyttöönoton syynä olivat viime vuosien jatkuvat ja säännölliset päästörajojen ylitykset.
Siksi Regensburgissa otettiin vuonna 2018 käyttöön tiukimmat vaatimukset esittävä vähäpäästöinen vyöhyke, jossa saavat ajaa ainoastaan sellaisten henkilö- tai kuorma-autojen kuljettajat, joiden tuulilasissa on vihreä ympäristötarra.

Minkä tyyppisiä ajoneuvoja tämä koskee?

Ympäristötarran omistamisvelvollisuus koskee sekä saksalaisia että ulkomaalaisia henkilöautoja (M1), asuntoautoja (M1), raskaita asuntovaunuja (M1), pienoisbusseja (M2), linja-autoja (M3), pieniä kuljetusajoneuvoja (N2), kuljetusajoneuvoja (N2), kuorma-autoja (N2) ja raskaita tavarankuljetusajoneuvoja (N3).

 

Autoilu Regensburgissa

Oletko menossa Regensburgiin autolla?

Sekä saksalaiset että ulkomaalaiset kuljettajat ovat tarvinneet 15.1.2018 alkaen vihreän tarran päästäkseen Regensburgiin. Näin ollen pääsy on sallittu ainoastaan sellaisille ajoneuvoille, joiden tuottamien ilmansaasteiden taso kuuluu korkeintaan päästöluokkaan Euro 4 (diesel) tai Euro 1 (bensiini). Saksassa rangaistaan sääntöjen noudattamatta jättämisestä 80 euron suuruisella sakolla.
Regensburgin vähäpäästöinen vyöhyke kattaa kaupungin historiallisen keskustan, mm. Thurn und Taxisin linnan ja sen puiston. Sen sijaan Friedenstraßen moottoritie ja Stadtamhof eivät kuulu vähäpäästöiseen vyöhykkeeseen.

Tilaa ympäristötarra päästäksesi Regensburgiin – saat toimituksen ilmaiseksi!

Merkin on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se tulee sijoittaa tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Oletko menossa Regensburgiin autolla?

Hanki ympäristötarra, joka toimitetaan ILMAISEKSI.