Styrian ympäristövyöhyke

Styrian ympäristövyöhyke

1.6.2012 alkaen – rajoitukset kategorian N ajoneuvoille (raskaat ajoneuvot, joiden maksimipaino ylittää 7,5 tonnia ja jotka on rekisteröity ennen vuotta 1992, mukaan lukien perävaunulliset ajoneuvot ja ajoneuvoyhdistelmät), joiden päästöluokka on EURO 0. Pääsy sallittu päästöluokalle EURO 1 ja sitä ylemmille päästöluokille.
1.1.2013 alkaen – rajoitukset kategorian N ajoneuvoille (raskaat ajoneuvot, joiden maksimipaino ylittää 7,5 tonnia, mukaan lukien perävaunulliset ajoneuvot ja ajoneuvoyhdistelmät), joiden päästöluokka on EURO 1. Pääsy sallittu päästöluokalle EURO 2 ja sitä ylemmille päästöluokille.
1.1.2014 alkaen – rajoitukset kategorian N ajoneuvoille (raskaat ajoneuvot, joiden maksimipaino ylittää 7,5 tonnia, mukaan lukien perävaunulliset ajoneuvot ja ajoneuvoyhdistelmät), joiden päästöluokka on EURO 2. Pääsy sallittu päästöluokalle EURO 3 ja sitä ylemmille päästöluokille.

Rajoitus koskee vyöhykkeen joitakin alueita: Graz ja sen lähialueet, Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Leoben, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz, Voitsberg ja Weiz.

 

 

AIOTKO MATKUSTAA ITÄVALTAAN AUTOLLA?

Hanki ympäristötarra, joka toimitetaan ILMAISEKSI neljäntoista päivän kuluessa.