Styrian ympäristövyöhyke

Vihreä vyöhyke Styria

Vaadittu ympäristötarratyyppi: Keltainen Pickerl - EURO 3 ja sitä ylemmille päästöluokille

Pickerl IGL sticker Austria

 

Voit lukea enemmän ympäristömerkkiluokista osiossa Ympäristömerkkien luokat.

 

2 180 euron sakko

Määräyksen rikkominen saattaa johtaa jopa 2 180 euron sakkoon.

Styrian ympäristövyöhykkeiden voimassaoloajat

Rajoitus koskee vyöhykkeen joitakin alueita: Graz ja sen lähialueet, Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Leoben, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz, Voitsberg ja Weiz.

1.6.2012 alkaen

- rajoitukset kategorian N ajoneuvoille (raskaat ajoneuvot, joiden maksimipaino ylittää 7,5 tonnia ja jotka on rekisteröity ennen vuotta 1992, mukaan lukien perävaunulliset ajoneuvot ja ajoneuvoyhdistelmät), joiden päästöluokka on EURO 0. Pääsy sallittu päästöluokalle EURO 1 ja sitä ylemmille päästöluokille.

1.1.2013 alkaen

- rajoitukset kategorian N ajoneuvoille (raskaat ajoneuvot, joiden maksimipaino ylittää 7,5 tonnia, mukaan lukien perävaunulliset ajoneuvot ja ajoneuvoyhdistelmät), joiden päästöluokka on EURO 1. Pääsy sallittu päästöluokalle EURO 2 ja sitä ylemmille päästöluokille.

1.1.2014 alkaen

- rajoitukset kategorian N ajoneuvoille (raskaat ajoneuvot, joiden maksimipaino ylittää 7,5 tonnia, mukaan lukien perävaunulliset ajoneuvot ja ajoneuvoyhdistelmät), joiden päästöluokka on EURO 2. Pääsy sallittu päästöluokalle EURO 3 ja sitä ylemmille päästöluokille.

Kartta Styria ympäristövyöhykkeistä

Hae reittiohjeet

näytä vaihtoehdot piilota vaihtoehdot

 

Autoilu Steiermarkissa

Oletko menossa Steiermarkiin yksityis- tai yritysautolla?

1.1.2014 lähtien rajoituksia sovelletaan luokkiin N1, N2 ja N3 kuuluville ajoneuvoille, jolloin autoilu sallitaan ainoastaan vähintään Euro 3 -päästöluokituksen saaneille ajoneuvoille. Steiermarkin vähäpäästöisellä vyöhykkeellä ajaminen vaatii siis värillisen Pickerl-tarran kiinnittämisen. Tarra ilmoittaa päästöluokituksen. Velvollisuuden rikkomisesta rangaistaan ankarasti – sakko voi nousta jopa 2 180 euroon.

Vähäpäästöiseen vyöhykkeeseen kuuluvat Grazin, Leobenin ja Welsin isot kaupungit sekä sellaiset kaupungit ja alueet kuin Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz ja Voitsberg.

 

Tilaa ympäristötarra päästäksesi Steiermarkiin – saat toimituksen ilmaiseksi!

Merkin on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se tulee sijoittaa tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Oletko menossa Steiermarkiin autolla?

Hanki Pickerl Styrian, Wienin ja muihin kaupunkeihin. ILMAINEN toimitus.