Toulousen ympäristövyöhyke

Vihreä vyöhyke Toulouse

Vaadittu ympäristötarratyyppi: Ainakin Crit'Air 5

CritAir sticker France

 

Voit lukea enemmän ympäristömerkkiluokista osiossa Ympäristömerkkien luokat.

 

Toulousen ympäristövyöhyke

Vähäpäästöinen hätävyöhyke (ZPA) astui voimaan Toulousessa 27. marraskuuta 2017. Sekä ranskalaiset että ulkomaalaiset autoilijat pääsevät käyttöön otetulle vähäpäästöiselle vyöhykkeelle ainoastaan, jos heillä on voimassaoleva Crit’Air-tarra. Toistaiseksi ei tiedä, miltä ajoneuvoluokilta estetään pääsy. Annamme päivitettyjä tietoja aikanamme.

Ranska, kuten SaksaItävalta ja muut Euroopan maat, pyrkii parantamaan asukkaidensa ympäristöä ja elämänlaatua suurissa kaupungeissa.

 

Toulousen ympäristövyöhykkeen kartta

Hae reittiohjeet

näytä vaihtoehdot piilota vaihtoehdot

 

Toulousen vähäpäästöisen vyöhykkeen voimassaolo

Kyseessä on vähäpäästöinen hätävyöhyke, joka otetaan käyttöön silloin, kun päästörajat ylittyvät usean vuorokauden ajan.

Jos ajaa voimassa olevalle vähäpäästöiselle vyöhykkeelle ilman ympäristötarraa, joutuu maksamaan 68 euron suuruisen sakon, joka voi nousta 375 euroon maksun viivästyessä.

Autoilu Toulousessa

Oletko menossa Toulouseen autolla?

27.11.2017 alkaen ulkomaille rekisteröidyt autot täytyy merkitä Crit’Air-ympäristötarralla. Tällainen ns. vähäpäästöinen hätävyöhyke otetaan käyttöön silloin, kun mitataan korkeampia savusumutasoja. Vaikka täsmällisiä ehtoja ei vielä tiedetä, oletettavissa on, että ajokielto koskee ajoneuvoja, joiden Crit’Air-tarran luokka on 4 tai 5. Ranskassa on 6 erityyppistä tarraa, jotka kertovat, paljonko ajoneuvo vaikuttaa ilmansaasteisiin. Näiden sääntöjen laiminlyönnistä uhkaa 68–375 euron suuruinen sakko.

Toulousen vähäpäästöisen vyöhykkeen rajana on Périphérique-kehätie, ja se kattaa suurimman osan kaupungin alueesta. Maantiet A62, A61 ja A620 eivät kuulu vyöhykkeeseen.

Tilaa ympäristötarra päästäksesi Toulouseen – saat toimituksen ilmaiseksi!

Merkin on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se tulee sijoittaa tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Oletko menossa Toulouseen autolla?

Hanki Crit’Air Toulouseen, Pariisiin ja muihin kaupunkeihin. ILMAINEN toimitus.