Ulmin ympäristövyöhyke

Vaadittu ympäristötarran tyyppi: vihreä

Green Badge Bremen

 

Saat lisätietoja erilaisista ympäristötarroista Erilaiset ympäristötarrat - osiosta.

 

Ympäristövyöhykkeiden käyttöönoton ajankohta Ulmissa

  • 1.1.2013 lähtien – Pääsy sallittu ainoastaan ajoneuvoille, joissa on vihreä ympäristötarra

 

Ulmin vähäpäästöisen vyöhykkeen kartta

Hae reittiohjeet

näytä vaihtoehdot piilota vaihtoehdot

 

Saksan Ulmin vihreä vyöhyke

Baden-Württembergissä sijaitsevaan Ulmiin pääseminen on ollut 1.1.2013 alkaen mahdollista ainoastaan niin, että tuulilasissa on vihreä ympäristötarra. Tarkoituksena on parantaa ilmanlaatua sekä kaupungin ja sen lähialueiden asukkaiden elämänlaatua. Pääsy on sallittu ainoastaan sellaisille ajoneuvoille, joiden osuus typpipitoisuuksien kasvuun on mahdollisimman vähäinen. Rajoitukset koskevat yhtä lailla henkilö- kuin kuorma-autoja ja sekä Saksan että ulkomaiden rekisterikilpiä.

Minkä tyyppisiä ajoneuvoja tämä koskee?

Ympäristötarran omistamisvelvollisuus koskee sekä saksalaisia että ulkomaalaisia henkilöautoja (M1), asuntoautoja (M1), raskaita asuntovaunuja (M1), pienoisbusseja (M2), linja-autoja (M3), pieniä kuljetusajoneuvoja (N2), kuljetusajoneuvoja (N2), kuorma-autoja (N2) ja raskaita tavarankuljetusajoneuvoja (N3).

 

Autoilu Ulmissa

Oletko menossa Ulmiin autolla?

Sekä saksalaiset että ulkomaalaiset kuljettajat ovat tarvinneet 1.1.2013 alkaen vihreän ympäristötarran päästäkseen Ulmiin. Näin ollen pääsy on sallittu ainoastaan sellaisille ajoneuvoille, joiden tuottamien ilmansaasteiden taso täyttää enimmillään päästöluokan Euro 4 (diesel) tai Euro 1 (bensiini) vaatimukset. Saksassa rangaistaan sääntöjen noudattamatta jättämisestä 80 euron suuruisella sakolla.
Ulmin vähäpäästöisen vyöhykkeen rajoina toimivat Berliner Ring, Kurt-Schumacher-Ring, Tonavajoki ja Böfingenin kaupunginosa.

Tilaa ympäristötarra päästäksesi Ulmiin – saat toimituksen ilmaiseksi!

Merkin on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se tulee sijoittaa tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Oletko menossa Ulmiin autolla?

Hanki ympäristötarra, joka toimitetaan ILMAISEKSI.