Wuppertalin ympäristövyöhyke

Vaadittu ympäristötarran tyyppi: vihreä

Green Badge Bremen

 

Saat lisätietoja erilaisista ympäristötarroista Erilaiset ympäristötarrat - osiosta.

 

Ympäristövyöhykkeiden käyttöönoton ajankohdat Wuppertalissa

  • 1.3.2011 lähtien – Pääsy sallittu ainoastaan ajoneuvoille, joissa on keltainen tai vihreä ympäristötarra
  • 1.7.2014 lähtien – Pääsy sallittu ainoastaan ajoneuvoille, joissa in vihreä ympäristötarra

 

Wuppertalin vähäpäästöisen vyöhykkeen kartta

Hae reittiohjeet

näytä vaihtoehdot piilota vaihtoehdot

 

Saksan Wuppertalin vihreä vyöhyke

Wuppertal on koko Ruhrin teollisuuskeskittymän tavoin vähin erin kiristänyt ehtojaan päästöpitoisuuksien kasvaessa. Vähäpäästöinen vyöhyke otettiin käyttöön vuonna 2011, mutta 1.7.2014 lähtien ainoastaan vihreän ympäristötarran saaneille henkilö- ja kuorma-autoille on myönnetty lupa päästä kaupunkiin. Rajoitukset koskevat sekä Saksan että ulkomaiden rekisterissä olevia autoja.

Minkä tyyppisiä ajoneuvoja tämä koskee?

Ympäristötarran omistamisvelvollisuus koskee sekä saksalaisia että ulkomaalaisia henkilöautoja (M1), asuntoautoja (M1), raskaita asuntovaunuja (M1), pienoisbusseja (M2), linja-autoja (M3), pieniä kuljetusajoneuvoja (N2), kuljetusajoneuvoja (N2), kuorma-autoja (N2) ja raskaita tavarankuljetusajoneuvoja (N3).

 

Autoilu Wuppertalissa

Oletko menossa Wuppertaliin autolla?

Pääsy Wuppertaliin ja Ruhrin teollisuusalueelle on sallittu 1.7.2014 alkaen sillä ehdolla, että tuulilasiin on sijoitettu vihreä ympäristötarra. Lupa myönnetään ainoastaan sellaisille ajoneuvoille, joiden osuus ilmansaasteisiin vastaa korkeimmillaan päästöluokitusta Euro 4 (diesel) tai Euro 1 (bensiini). Saksassa rangaistaan sääntöjen noudattamatta jättämisestä 80 euron suuruisella sakolla.
Wuppertal on osa Ruhrin vähäpäästöistä aluetta, johon kuuluu sellaisia kaupunkeja kuin Dortmund, Essen ja Hagen sekä niiden välisiä tärkeitä moottoriteitä. Wuppertalin omaan vyöhykkeeseen kuuluvat varsinaisen kaupungin ohella myös Vohwinkelin kaupunginosa ja lähiympäristön kylät Elberfeld-West, Uellendahl/Katemberg, Elberfeld, Barmen, Oberbarmen, Heckinghausen ja Langerfeld.

Tilaa ympäristötarra päästäksesi Wuppertaliin – saat toimituksen ilmaiseksi!

Merkin on voimassa rajoittamattoman ajan, ja se tulee sijoittaa tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Oletko menossa Wuppertaliin autolla?

Hanki ympäristötarra, joka toimitetaan ILMAISEKSI.